Thuis

Shenzhen Fucheng Hook&Loop Co.,Ltd

Van goede kwaliteit zelfklevende haak en lijn voor verkoop
Van goede kwaliteit zelfklevende haak en lijn voor verkoop
De verzending is aangekomen. Ik herzag het en alles is zeer goed. Ik waardeer uw follow-up op de verzending en als altijd hard werk van u

—— Mijnheer Ernesto

Dank u voor al uw hulp. De riemen van de haaklijn werden ontvangen uiterst snel op Dinsdag, en de kwaliteit is zeer goed. Wij zijn werkelijk tevreden.

—— Amy Purnell

Dank! De producten zijn zeer goed en met de goede naverkoopdienst. Kijkend forwarder onze volgende zaken soon~

—— Mary Stern

Wij zijn zeer blij de producten op tijd aankwamen. Wij houden zeer van het ontwerp en van de verpakking! Goed bedrijf en goed team!!

—— M. Stern

U bent een genoegen geweest te behandelen en het gehele proces liep zeer regelmatig. Dank opnieuw voor uw hulp, en snelle reactie op om het even welke e-mail.

—— Amy Purnell

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Fucheng Hook&Loop Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shenzhen Fucheng Hook&Loop Co.,Ltd Shenzhen Fucheng Hook&Loop Co.,Ltd Shenzhen Fucheng Hook&Loop Co.,Ltd Shenzhen Fucheng Hook&Loop Co.,Ltd Shenzhen Fucheng Hook&Loop Co.,Ltd
ons bedrijf ons bedrijf Douanebezoek Onze activiteiten onze certificatie

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Fusen
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 1,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 60% - 70%
        De Haak van Shenzhenfucheng & Lijnco., Ltd werden opgericht in 1998 en werden geregistreerd in 2007. Wij specilizing in de productie van allerlei haak en lijnproducten, lijnstof, elastische haak en lijn, medische haak en lijn elastische riemen, haak en de haak en de lijnskiriemen van de lijnkabel de band, boekriem, sportenpols/armband, haartoebehoren, neopreenproducten, douane promotiegiften en singelbandband in China. Ons bedrijf integreert productie, R&D, verkoop en de dienst. Om het even welke OEM en ODM dienst wordt verwelkomd.
          Met geavanceerd productiemateriaal, uitstekende technologie, een groot aantal ervaren technici, heeft ons bedrijf grote voltooiing in haak en lijn de industrie gemaakt. Al onze producten hebben SGS en RoHS-certificatie overgegaan. Door ernstig ISO9001- uit te voerennorm, die strikte inspectie op productieproces leiden en geëindigd - de producten en de attente naverkoopdienst, onze producten zijn in binnen- en buitenland zeer populair, zoals Amerika, Europa, Azië, het Midden-Oosten, en een andere landen en regio's.
          Wij zijn overtuigd ons professionalisme, hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, het snelle keerpunt en de geïndividualiseerde aandacht voor elk van onze klanten zullen uw steun en vertrouwen winnen. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het samenwerken met u op basis van wederzijdse voordelen.
Contactgegevens
Shenzhen Fucheng Hook&Loop Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Emily

Tel.: 86-0755-29836592-823

Fax: 86-0755-27993525

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)